Private Label Partnership

Naast de merken Daelmans stroopwafels en De Molen’s banket, produceren we koek en banket onder een private label-partner voor specifieke retailers. We bieden deze klanten een breed assortiment koek en banket, uit verschillende productgroepen. Binnen ons assortiment hebben we veel mogelijkheden in smaak, grootte of verpakking. Daarnaast zetten we onze kennis en expertise graag in om te voldoen aan de exacte wensen van onze klanten. Zo komen we vanuit een partnership met de klant tot dat perfecte koekje van eigen deeg.

Onze persoonlijke aanpak

In de samenwerking met Daelmans op een persoonlijke aanpak. Wij zijn immers één familie en oprechte aandacht hebben we hoog in het vaandel staan. Benieuwd wat we voor je organisatie kunnen betekenen? Laat het ons gerust weten. We denken graag mee.

  • Persoonlijke aanpak
  • Eigen (klant)team
  • Snel schakelen

Research & Development,
uw product op maat

Stilstaan, daar houden we niet van. Onze afdeling Research & Development is altijd bezig met de ontwikkeling van producten. Dit kunnen nieuwe producten zijn die we samen met klanten ontwikkelen. Maar bijvoorbeeld ook een verbetering van bestaande koeken. Kleiner, gezonder, vegan of glutenvrij… we gaan de uitdaging graag aan. We willen tenslotte iedereen laten genieten van onze lekkernijen.

Onze certificaten, daar moet gebak op gegeten worden!

Op zoek naar je eigen private label?

Wij zetten onze productkennis en kennis van de markt graag in om samen met specifieke klanten lekkernijen op maat te ontwikkelen. Daelmans heeft de capaciteit in huis om op grote schaal een breed assortiment lekkernijen te produceren. Informeer naar onze mogelijkheden en laat onze kwaliteit overtuigen.