Nieuwe Algemeen Directeur Daelmans Bakkerijen

Geachte relatie,

De afgelopen acht jaar heb ik me als algemeen directeur ingezet voor de ontwikkeling van de Daelmans Bakkerijen groep. Dat heb ik met veel plezier gedaan. Samen met het team, klanten, toeleveranciers en adviseurs is veel bereikt, ons familiebedrijf is verder gegroeid, steeds meer consumenten genieten van onze lekkernijen.

Op 21 mei heeft Anke Penninx de functie van algemeen directeur van mij overgenomen. Anke heeft een grote internationale ervaring in leidinggevende functies in de voedingsmiddelenbranche. Samen met haar team zet zij zich dagelijks in voor het realiseren van onze bedrijfsdoelstellingen. Nadat Anke is ingewerkt krijg ik binnen het bestuur een toezichthoudende rol.

Graag wil ik Anke veel succes wensen met haar nieuwe functie, ik ben erg blij dat zij mij opvolgt en ik kijk er naar uit om vanuit mijn nieuwe rol met haar samen te werken.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Daelmans