Successes need to be celebrated
and news should be shared

Bij Daelmans zijn we trots op wat we doen en op de successen die we behalen. En die trots delen we graag met de mensen om ons heen. Neem een kijkje achter de schermen en maak kennis met het reilen en zeilen van onze organisatie. At Daelmans, we are proud of what we do and the successes that we achieve. We like to share that pride with the people around us. Have a look behind the scenes and meet our organization.

Daelmans sponsor van Villa Pardoes WinterRun

09/12/2022

Wij zijn trotse sponsor van de 5e editie van de Villa Pardoes WinterRun! Met deze sponsorloop, op 17 december in Kaatsheuvel, komen we samen in actie.

Vignet Arbeidsveiligheid behaald!

08/11/2022

Wij zijn erin geslaagd om het Vignet Arbeidsveiligheid weer te verlengen. Het Arboteam heeft ondanks de lastige tijden en met veel inzet en aandacht voor veiligheidsgedrag.

Opening Hoofdkantoor Nieuwkuijk

08/11/2022

Op 21 oktober vond de feestelijke opening van ons nieuwe hoofdkantoor plaats. Hierbij kregen collega's van de diverse locaties en genodigden de kans om het nieuwe.

Update website

14/04/2022

Op dit moment zijn werken we hard aan onze nieuwe website. Binnenkort zal deze pagina volstaan met het laatste nieuws over Daelmans, onze mensen, onze producten.