We zijn zuinig op ons product
en zuinig op de natuur

Verspillen, dat vinden we zonde! Van energieverspilling houden we dus ook niet. Gelukkig hebben we steeds meer inzicht in ons energieverbruik en lopen er verschillende initiatieven om de CO2-uitstoot verder te beperken. En met maar liefst 1666 zonnepanelen op het dak van de productielocatie in Oss lukt dat aardig. Daarmee besparen we ruim 225.000 ton CO2 per jaar. Ook in het transport maken we keuzes die de CO2-footprint beperken. Onze heftrucks hebben bijvoorbeeld duurzame accu’s. Om verspilling van grondstoffen te voorkomen sturen we het productieproces op een minimaal aantal fouten. Gaat er dan toch iets mis, maar zijn de producten nog wel eetbaar? Dan doneren we de koeken aan de Voedselbank.

Al ons gebruik is vanuit groene stroom

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam

Wat we doen aan duurzame productie

Onze producten zijn in vrijwel alle Nederlandse supermarkten te koop. En we exporteren naar zo’n 30 verschillende landen. We zijn trots op die resultaten, maar die brengen ook een verantwoordelijkheid met zich mee. Sommige grondstoffen waar we mee werken kunnen een risico vormen voor het milieu. Denk bijvoorbeeld aan palmolie en cacao. Daelmans kiest bewust voor een verantwoorde en duurzame inkoop. Onze palmolie is RSPO-gecertificeerd en de cacao die we gebruiken, heeft het UTZ-certificaat. Daarnaast zijn we een visie op duurzame verpakkingen aan het ontwikkelen.

en we zijn zuinig op onze certificaten

Een veilige werkomgeving vinden we belangrijk

Elke medewerker moet zich prettig en veilig voelen op zijn werk. Dat vinden we bij Daelmans belangrijk. Daarom blijven we elkaar stimuleren om te zorgen voor veiligheid. Zo werken we volgens de principes van continu verbeteren. We maken risico-inventarisaties om inzicht te krijgen in mogelijke knelpunten. En we voeren concrete acties uit bedrijfsincidenten te voorkomen. Maar ook psychologische veiligheid heeft onze aandacht. We hechten waarde aan een goede sfeer op de werkvloer waarbij iedereen zich gehoord en gezien voelt.