Daelmans-Group-stroopwafels

Daelmans Banket B.V. is een internationaal familiebedrijf dat jaarlijks over de gehele wereld voor één miljard genietmomenten zorgt. Op vier locaties produceren wij overheerlijke koek en banket voor tientallen nationale en internationale private labels. Vanuit ons hoofdkantoor in Nieuwkuijk en onze kantoren in de UK en USA werken wij intensief samen met vrijwel alle grote retailers en Out of Home organisaties.  Onze producten worden verkocht door vrijwel alle supermarkten in Nederland als private label of onder het Daelmans label. Daarnaast exporteren wij naar een 30 tal landen over de gehele wereld. Wij spelen in diverse markt- en productsegmenten een toonaangevende rol.

Om onze groei-ambitie verdere vorm te geven zoeken wij voor onze locatie in Oss een  fulltime: Teamleider Bakkerij  

Functie-inhoud

  • Werken volgens de kwaliteitszorgsystemen (HACCP, BRC, IFS), bedrijfsvoorschriften en veiligheidsvoorschriften
  • Het op een efficiënte en effectieve manier inzetten van mens, middelen en materieel
  • Zorgen dat de installatie tijdig productiegereed gemaakt is
  • Indelen van de werkzaamheden, verstrekken van opdrachten en instrueren van medewerkers
  • Registreren van productiegegevens op daarvoor bestemde lijsten
  • Verantwoordelijk voor visuele presentatie van de cijfers en voortgang op de bakkerij afdeling
  • Het blokkeren en/of deblokkeren van verpakkingen en/of producten
  • Zorgen voor een goede en inhoudelijke ploegenoverdracht
  • Het organiseren van teamvergaderingen
  • Het bijhouden van personeelsadministratie
  • Indien dit nodig is assisteren aan de productielijn
  • Uitvoeren en organiseren van reinigingswerkzaamheden
  • Het aansturen van je team als het gaat over 5S
  • Aandragen van verbetering om het proces stabieler te maken
  • Het beoordelen van vaste en flexmedewerkers
  • Deelnemen aan projectgroepen en daarbij inbrengen van deskundigheid en inzichten over de
  • problematiek van de werk- en productieprocessen van de eigen afdeling
  • Functie wordt in een 3-ploegendienst uitgevoerd

Functie-eisen

  • Recente ervaring met soortgelijke werkzaamheden in de voedingsmiddelenindustrie op MBO niveau  4
  • Bakkersachtergrond in een industriële omgeving is een pre
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Je bent bereid in een 3-ploegendienst te werken
  • Persoonskenmerken: pro-actief, praktisch ingesteld, resultaatgericht, initiatief rijk, probleemoplossend vermogen, flexibel, accuraat en zelfstandig
  • Bereid om bijscholing te volgen om kennis te vergroten

Reactie: