Daelmans-Group-stroopwafels

Daelmans Banket is een internationaal familiebedrijf dat jaarlijks over de gehele wereld voor één miljard genietmomenten per jaar zorgt. Op drie locaties in Nederland produceren wij overheerlijke koek en banket voor tientallen nationale en internationale private labels en daelmans merk. Vanuit ons hoofdkantoor in Nieuwkuijk en onze kantoren in de UK en USA werken wij intensief samen met vrijwel alle grote retailers en Out of Home organisaties. Onze producten worden verkocht door vrijwel alle supermarkten in Nederland als private label. Daarnaast exporteren wij naar een 30-tal landen over de gehele wereld. Wij spelen in diverse markt- en productsegmenten een toonaangevende rol.

Wij komen graag in contact met een:

Ambitieuze Sales Stagiair(e) (standplaats Nieuwkuijk)

Binnen een dynamisch Internationaal salesteam van vier collega’s maak je kennis met de verschillende processen op de afdeling zoals het opstellen van Promotieschema’s, het voorbereiden van accountplannen, het verzorgen van monsteraanvragen, het nabellen van klanten.

Je werkt o.a. direct samen met de key-accountmanager, trafficmedewerker en Product- en Brandmanager. Je rapporteert aan de Commercieel Manager en werkt samen met hen aan projecten of voert die zelf uit.

Je komt in een werkomgeving waarin je jezelf vaktechnisch en persoonlijk kunt ontwikkelen en ontplooien.

Profiel kandidaat:

  • Bachelor- of Masterstudie in de richting Commerciële economie en/of Bedrijfskunde;
  • Je bent een Accountmanager in wording (ambitieus, creatief, enthousiast);
  • Je bent niet bang om jezelf binnen een nieuwe organisatie te bewegen;
  • Je communiceert duidelijk en komt afspraken na;
  • Je bent gedreven en enthousiast;
  • Je loopt drie tot vijf dagen stage per week voor een periode van vier tot zes maanden (of langer).

Wij bieden:

Daelmans biedt een interessante en dynamische werkkring waarin je volop de mogelijkheid krijgt om je talenten te ontwikkelen en een unieke kans om ervaring op te doen. Daelmans is een internationaal groeiend familiebedrijf in een cultuur die zich laat kenmerken door de waarden oer-Hollands, creatief, ambitieus, gedreven en authentiek. Conform het opleidingsniveau wordt er een stagevergoeding verstrekt en bij wederzijds enthousiasme kans op werk tijdens vakantie(s) na je stage.

Enthousiast?

Je sollicitatie, voorzien van  CV, kun je  e-mailen naar nicole.de.rooy@daelmansgroup.com