Daelmans Banket is een internationaal familiebedrijf dat jaarlijks over de gehele wereld voor één miljard genietmomenten per jaar zorgt. Op drie locaties produceren wij overheerlijke koek en banket voor tientallen nationale en internationale private labels. Vanuit ons hoofdkantoor in Nieuwkuijk en onze kantoren in de UK en USA werken wij intensief samen met vrijwel alle grote retailers en Out of Home organisaties. Onze producten worden verkocht door vrijwel alle supermarkten in Nederland als private label of onder het Daelmans merk. Daarnaast exporteren wij naar meer dan 30 landen over de gehele wereld. Wij spelen in diverse markt- en productsegmenten een toonaangevende rol.

Ter versterking van ons Finance & Control team zoeken wij een:

gedreven, ondernemende en ambitieuze Salarisadministrateur (full-time, omgeving Den Bosch)

Binnen een dynamisch Finance & Control team van vijf collega’s werk je als Salarisadministrateur nauw samen met de collega’s van de HR afdeling. Jij bent de spil die zorgt dat iedere vier weken de meer dan 250 salarisstroken correct zijn en op tijd worden uitbetaald. Je rapporteert hiërarchisch aan de Sr. Controller en bent sparringpartner voor met name Finance & Control en HR en beschouwt al je collega’s als ‘interne klanten’. Jouw directe collega’s houden zich bezig met de administratie en de Planning & Control cyclus binnen Daelmans. Het volledige Finance team heeft als standplaats Nieuwkuijk en wordt aangestuurd door de Finance Manager. Beide leidinggevenden zijn zeer ervaren finance professionals die garant staan voor een werkomgeving waarin je jezelf vaktechnisch en persoonlijk verder kunt ontwikkelen en ontplooien.

Doel van de functie:

Jouw functie omvat alle (salarisadministratieve) werkzaamheden die zich voordoen binnen de dynamische Personeels- & Salarisadministratie van Daelmans Groep waarbij jouw kennis van wet- en regelgeving en kwaliteit van dienstverlening voorop staan. Je verricht zelfstandig de gebruikelijke (salaris-) administratieve taken, zoals het voeren van de volledige salarisadministratie, het verzorgen van periodieke aangiftes ten behoeve van de belastingdienst en het pensioenfonds e.d. Ook onderhoud je contacten met onze medewerkers, ons management en diverse instanties en behandel je diverse correspondentie. Verder werk je naast je salarisadministratieve taken mee op de afdeling Finance & Control.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Voorbereiden en doen van loonaangiftes;
 • Verzamelen van aanwezigheids-, overwerk-, verlof- en ziektegegevens, uitvoeren van volledigheidscontroles m.b.t. gewerkte uren, doen van navraag en corrigeren van onvolkomenheden
 • Naleven van de wet- en regelgeving m.b.t. pensioenen, collectieve arbeidsovereenkomsten en de bedrijfspolicies;
 • Contactpersoon voor pensioenverzekeraars, UWV en Belastingdienst (inzake loonheffingen);
 • Verzorgen van de volledige loon- en pensioenadministratie; • Het voorbereiden van het periodieke loonjournaal en het boeken hiervan in ons ERP systeem;
 • Als een echte teamspeler ondersteun je ook bij financieel administratieve werkzaamheden op de eigen afdeling en bij periodieke activiteiten in het Finance team, zoals de periode- en jaarafsluitingen en accountantscontrole.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal een (recente) Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL); een afgeronde Vakopleiding Payroll Services (VPS) of de intentie deze opleiding te volgen is een pré;
 • Je hebt ervaring met personeels- en salarissystemen (ervaring BCS is een pré);
 • Je hebt ervaring met toegangs- en tijdsregistratiesystemen (ervaring met ATPS is een pré)
 • Je hebt gebruikersniveau ervaring met Excel & Word;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring binnen het salarisadministratie vak;
 • Je bent dienstverlenend ingesteld, bent integer en punctueel.

Wij bieden:
Daelmans biedt een interessante en dynamische werkkring waarin je volop de mogelijkheid krijgt jezelf verder te ontwikkelen. Omdat Daelmans gelooft in de ontwikkeling van zijn werknemers investeert zij ook in haar medewerkers. Daelmans is een internationaal groeiend familiebedrijf in een cultuur die zich laat kenmerken door de waarden oer-Hollands, creatief, ambitieus, gedreven en authentiek. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

Enthousiast
Stuur dan jouw motivatie voorzien van cv, naar nicole.de.rooy@daelmansgroup.com.

Daelmans stelt acquisitie n.a.v. deze vacature niet op prijs.