Daelmans-Group-stroopwafels

Wil jij bijdragen aan het succes van Daelmans wereldwijd? Dat kan; Daelmans verkoopt haar heerlijke producten aan verschillende grote klanten. Denk hierbij aan: supermarkten, luchtvaartmaatschappijen en diverse horeca ondernemingen. Op dit moment zijn wij op zoek naar een stagiair die zich bezig gaat houden met onze logistiek en de bijbehorende administratieve werkzaamheden. Je komt te werken in ons grote distributiecentrum en krijgt hier de kans om te proeven van verschillende disciplines binnen dit vakgebied.

Meewerkstage logistiek administratief medewerker (standplaats Oss)

Ga jij deze uitdaging aan? Zie jij het zitten om onderdeel te zijn van een hecht team binnen een groeiend familiebedrijf? Heb je daarnaast affiniteit met onze producten? Laat dan snel van je horen!

Wat je gaat doen?
Tijdens deze stage zal geen dag hetzelfde zijn. Gedurende jouw stage houd jij je bezig met de administratieve verwerking van de inkomende- en uitgaande stroom producten. Je helpt hierdoor mee aan een juiste voorraadadministratie. Je leert wat de veel voorkomende werkzaamheden in een distributiecentrum zijn en helpt hieraan mee. Andere onderwerpen die tijdens je stage voorbijkomen, zijn:

  • Voorraadbeheer externe magazijnen en co-packing;
  • Afwijkingen signaleren t.a.v. kwaliteit en/of productveiligheid;
  • Het inboeken van binnenkomende en uitgaande goederen;
  • Het opslaan van grondstoffen, halffabricaten en pallets met eindproducten;
  • Knelpunten signaleren en verbeterpunten adviseren;
  • Meedenken over de digitalisering van het proces.

Hoe ziet het team er uit?

Je bent onderdeel van het Distributie en Expeditie team en werkt nauw samen met de Assistent Manager Distributiecentrum, Magazijnmedewerkers en Chauffeurs. Een team waarin samenwerken met een ongekende drive centraal staat.

Welke kennis en ervaring heb je?

  • Je volgt minimaal een mbo-opleiding richting logistiek;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
  • Je kunt goed omgaan met vrijheid, bent leergierig en werkt nauwkeurig;
  • Je hebt affiniteit met ons product en een productieomgeving.

Aanbod
Tijdens deze stage krijg je de mogelijkheid om in te stappen bij een authentiek familiebedrijf met een gedreven team. Je draait echt mee en krijgt de vrijheid om verschil te maken in ons distributiecentrum. Vanuit je betrokken stagebegeleider ontvang je uitgebreide begeleiding.

De stage is voor een minimale periode van 6 weken voor 20-36 uur. Start liefst zo spoedig mogelijk, maar kan uiteraard in overleg. Standplaats is Oss.

En nu?
Ben je na het lezen van deze tekst enthousiast geworden over deze stage? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Mail  je CV en motivatie naar personeelszaken@daelmansgroup.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.