Daelmans is een internationaal familiebedrijf dat jaarlijks over de gehele wereld voor één miljard genietmomenten zorgt. Op drie locaties produceren wij overheerlijke koek en banket voor nationale en internationale private labels en het Daelmans merk. Vanuit Nieuwkuijk en onze kantoren in de UK en USA werken wij intensief samen met grote retailers, Out of Home organisaties en distributeurs. Onze producten worden verkocht door vrijwel alle supermarkten in Nederland. Daarnaast exporteren wij naar een 30-tal landen over de gehele wereld. Wij spelen in diverse markt- en productsegmenten een toonaangevende rol, waaronder stroopwafels.

Ben jij een administratieve topper en wil jij graag deel uitmaken van een gezellig HR team? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie van:

Medewerker HR (32 tot 36 uur, Nieuwkuijk)

Hoe ziet de functie eruit?
In jouw rol als Medewerker HR ga jij aan de slag met het administratief bijhouden van allerlei HR aspecten, denk hierbij aan de urenregistratie van medewerkers en uitzendkrachten, in- en uitdiensten en personeelsmutaties. Daarnaast ondersteun je je HR collega’s bij projecten en vragen van medewerkers. Andere werkzaamheden welke tot je functie behoren zijn:

  • Bijhouden ziekteverzuimmeldingen en -dossiers;
  • Beheren personeelsdossiers;
  • Maken maandelijkse rapportages;
  • Opmaken van arbeidsovereenkomsten en brieven;
  • Zorgdragen voor de administratieve afhandeling inzake werving en selectie;
  • Mede organiseren van personeelsbijeenkomsten;
  • Controleerde functie wat betreft salarisadministratie.

Wat verwachten wij van jou?
Ter aanvulling van ons team zijn wij op zoek naar iemand die accuraat, integer en zorgvuldig is. Je bent goed in het organiseren en plannen van jouw werkzaamheden, maar je kunt ook goed schakelen en bent flexibel. We verwachten een pro-actieve en meedenkende houding. Naast het werk vinden wij een goede sfeer en humor op de afdeling belangrijk! Verder verwachten we van jou:

  • MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur opleiding P&O en/of administratieve richting;
  • Bij voorkeur werkervaring in een vergelijkbare functie; bij een productiebedrijf is een pré;

Hoe ziet je werkplek eruit?
Het HR team bestaat uit een Manager HR, een HR Adviseur en een (interim) Recruiter. Daarnaast bestaat er een nauwe samenwerking met de Salarisadministratie, welke ook in het gezamenlijke kantoor werkzaam is. Je werkzaamheden zullen voornamelijk plaatsvinden op ons hoofdkantoor in Nieuwkuijk. Structureel vind er een afdelingsoverleg plaats, waarbij we elkaar informeren over ieders werkzaamheden. Je rapporteert je werkzaamheden aan de Manager HR.

Interesse?
Ben jij enthousiast geworden door het lezen van deze vacature? Dan zien wij jouw reactie voorzien van CV en motivatie graag tegemoet. Dit kan via personeelszaken@daelmansgroup.com t.a.v. Yvonne Zuidgeest.