Daelmans-Group-stroopwafels

Daelmans Banket B.V. is een internationaal familiebedrijf dat jaarlijks over de gehele wereld voor één miljard genietmomenten zorgt. Op drie locaties produceren wij overheerlijke koek en banket voor tientallen nationale en internationale private labels en het Daelmans merk. Vanuit ons hoofdkantoor in Nieuwkuijk en onze kantoren in de UK en USA werken wij intensief samen met grote retailers, Out of Home organisaties en distributeurs. Onze producten worden verkocht door vrijwel alle supermarkten in Nederland. Daarnaast exporteren wij naar een 30 tal landen over de gehele wereld. Wij spelen in diverse markt- en productsegmenten een toonaangevende rol, waaronder stroopwafels.

Door de groei van onze organisatie zijn wij in Nieuwkuijk voor onze afdeling IT op zoek naar een:

IT Manager (fulltime)

Er zijn concrete plannen om MES en PIM/DAM oplossingen te implementeren en een wens om op termijn nieuwe CRM functies te introduceren. Met de nieuwe functie van IT Manager wordt een flinke stap gezet om de digitalisering van Daelmans Groep te versnellen.

Functieprofiel:

 • Je levert een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de IT strategie binnen Daelmans alsmede het actueel houden daarvan.
 • Je bent eindverantwoordelijk voor het beheer van onze bedrijf kritische applicaties, IT infrastructuur alsmede de kantoorautomatisering en het uitvoeren van ons security en privacy beleid. Je managet daartoe mede de relaties en SLA’s met de verschillende externe IT partijen waarmee wij samenwerken.
 • Het is mede jouw verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat deze plannen op tijd en binnen budget worden uitgevoerd. In veel gevallen neem je ook de projectmanagers rol op je.
 • Je hebt een sterk gevoel voor de verhoudingen binnen de organisatie. Het beschikken over de nodige organisatie sensitiviteit is een voorwaarde om IT projecten succesvol te kunnen implementeren in onze organisatie.
 • Je coacht en geeft leiding aan het thans drie personen tellende IT team. Met je open houding zorg je er voor dat de bijdrage van IT aan het uitvoeren van de strategie van Daelmans binnen de organisatie wordt erkend en gedragen.

Profiel kandidaat:

 • Je hebt minimaal een bedrijfskundige/logistieke/informatica opleiding op HBO niveau afgerond.
 • Je hebt aantoonbare project management skills en ervaring.
 • Je hebt relevante werkervaring (inclusief een aantal jaar leidinggevende ervaring).
 • Je hebt een innovatieve houding en een intrinsieke motivatie om kansen te benutten.
 • Je bent zelfstandig, analytisch sterk, ondernemend van aard, organisatorisch sensitief, hebt een no nonsens houding en communiceert gemakkelijk binnen alle lagen van de organisatie.
 • Je kan een integrale strategische visie op het IT landschap specifiek voor ons ontwikkelen.
 • Je hebt ervaring met (het implementeren van) ERP systemen, kennis van Infor ERP LN is een pré.
 • Ervaring in of met productieorganisaties is een pré.
 • Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk uitdrukken in Nederlands en Engels.

Daelmans biedt:

Wij bieden een verantwoordelijke en uitdagende functie met mogelijkheden tot groei in taken en verantwoordelijkheid. In een enthousiast team bij een gezond en internationaal groeiend familiebedrijf, waar de cultuur zich laat kenmerken door de waarden oer-Hollands, creatief, ambitieus, gedreven en authentiek. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

Reactie:

Jouw sollicitatie voorzien van cv, kun je e-mailen naar personeelszaken@daelmansgroup.com. Voor vragen kun je contact opnemen met Duncan van Hoeve bereikbaar onder telefoonnummer 06-29565434. Wij hopen de procedure uiterlijk 20 december 2019 te sluiten.

Daelmans stelt acquisitie n.a.v. deze vacature niet op prijs.