Daelmans Banket B.V. is een internationaal familiebedrijf dat jaarlijks over de gehele wereld voor één miljard genietmomenten zorgt. Op drie locaties produceren wij overheerlijke koek en banket voor tientallen nationale en internationale private labels en het Daelmans merk. Vanuit ons hoofdkantoor in Nieuwkuijk en onze kantoren in de UK en USA werken wij intensief samen met grote retailers, Out of Home organisaties en distributeurs. Onze producten worden verkocht door vrijwel alle supermarkten in Nederland. Daarnaast exporteren wij naar een 30 tal landen over de gehele wereld. Wij spelen in diverse markt- en productsegmenten een toonaangevende rol, waaronder stroopwafels.

Wij zijn in Nieuwkuijk binnen de afdeling Finance & Control op zoek naar een: 

Financial Controller (fulltime)

Met de nieuwe functie van Financial Controller wordt de stap gezet om financial control en business control binnen onze organisatie verder te professionaliseren. Denk hierbij onder andere aan het verdergaand optimaliseren en automatiseren van de Record to Report en Procure to Pay processen. 

Functieprofiel, tot de belangrijkste verantwoordelijkheden behoren:          

 • Je coacht en geeft leiding aan het drie personen tellende Financial Control team.
 • Je bent verantwoordelijk voor alle accounting activiteiten binnen de Daelmans groep en voor de oplevering van de periodeafsluiting en jaarafsluiting inclusief balansconsolidatie.
 • Je bent bekend met alle ins en outs van BTW regelgeving.
 • Je zorgt in samenspraak met de Senior Controller voor een sluitend accountantsdossier voor de jaarlijkse controle van de jaarrekening.
 • Je werkt nauw samen met de Senior Controller om de doelstellingen, missie en visie van Finance & Control en Daelmans te realiseren.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor operationele financiële vragen vanuit de organisatie.

Profiel kandidaat:

 • Je hebt minimaal een bedrijfseconomische HBO opleiding afgerond (of bijvoorbeeld SPD).
 • Je hebt minimaal 8 jaar relevante werkervaring (inclusief een aantal jaar leidinggevende functie).
 • Ervaring in of met productieorganisaties alsmede salarisadministratie is een pré.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent zelfstandig, analytisch sterk, met oog voor detail, ondernemend van aard, leergierig, hebt een no nonsens houding en communiceert gemakkelijk binnen alle lagen van de organisatie.
 • Je hebt affiniteit met consolideren en ERP systemen.
 • Je bent proactief in het signaleren van proces- en efficiencyverbeteringen, binnen en buiten de eigen afdeling en in staat deze verbeteringen te implementeren.

Je maakt onderdeel uit van het Finance & Control team dat momenteel bestaat uit zeven personen. Je rapporteert aan de Sr. Controller. 

Daelmans biedt:

Wij bieden een verantwoordelijke en uitdagende functie met mogelijkheden tot groei in taken en verantwoordelijkheid. In een enthousiast team bij een gezond en internationaal groeiend familiebedrijf, waar de cultuur zich laat kenmerken door de waarden oer-Hollands, creatief, ambitieus, gedreven en authentiek. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

Reactie:

Jouw sollicitatie voorzien van cv, kan je e-mailen naar personeelszaken@daelmansgroup.com. Voor vragen over deze functie kunt u contact opnemen met Manon Moreu bereikbaar onder telefoonnummer 06-52845117.

Daelmans stelt acquisitie n.a.v. deze vacature niet op prijs.