Daelmans-Group-stroopwafels

Daelmans Banket  is een internationaal familiebedrijf dat jaarlijks over de gehele wereld voor  één miljard genietmomenten per jaar zorgt. Op drie locaties produceren wij overheerlijke koek en banket voor tientallen nationale en internationale private labels en onder het Daelmans merk. Vanuit ons hoofdkantoor in Nieuwkuijk en onze kantoren in de UK en USA werken wij intensief samen met vrijwel alle grote retailers en Out of Home organisaties. Onze producten worden verkocht door vrijwel alle supermarkten in Nederland als private label of onder het Daelmans merk. Daarnaast exporteren wij naar een 30-tal landen over de gehele wereld. Wij spelen in diverse markt- en productsegmenten een toonaangevende rol.

Wij komen graag in contact met een:

Ambitieuze Finance & Control Stagiair (Nieuwkuijk)

Binnen een dynamisch Finance & Control team van vijf collega’s maak je kennis met de verschillende processen op de afdeling zoals Purchase-to-pay, Record-to-Report en Order-to-Cash. Je werkt o.a. direct samen met de assistent operations controller en/of de assistent sales controller en werkt samen met hen aan projecten of voert die zelf uit.
Je levert een bijdrage aan concrete verbeteringstrajecten (ook op IT gebied) op de afdeling en je werkt mee aan de totstandkoming van week en periode rapportages.
Je rapporteert in deze rol aan de Controller. Het finance team wordt aangestuurd door de Finance Manager. Beide leidinggevenden zijn zeer ervaren finance professionals die garant staan voor een werkomgeving waarin je jezelf vaktechnisch en persoonlijk kunt ontwikkelen en ontplooien.

Profiel kandidaat:

  • Bachelor- of Masterstudie in de richting Bedrijfseconomie of Accountancy
  • Je bent een financial in wording (ambitieus, creatief, enthousiast)
  • Je loopt drie tot vijf dagen stage per week voor een periode van vier tot zes maanden (of langer)

Wij bieden:
Daelmans biedt een interessante en dynamische werkkring waarin je volop de mogelijkheid krijgt om je talenten te ontwikkelen en een unieke kans om ervaring op te doen. Daelmans is een internationaal groeiend familiebedrijf in een cultuur die zich laat kenmerken door de waarden oer-Hollands, creatief, ambitieus, gedreven en authentiek. Conform het opleidingsniveau wordt er een stagevergoeding verstrekt en bij wederzijds enthousiasme kans op werken tijdens vakantie(s) na je stage.

Enthousiast:
Stuur dan jouw reactie met beknopt CV naar personeelszaken@daelmansgroup.com