Daelmans-Group-stroopwafels-hearts

Daelmans is een internationaal familiebedrijf dat jaarlijks over de gehele wereld voor één miljard genietmomenten zorgt. Op drie locaties produceren wij overheerlijke koek en banket voor nationale en internationale private labels en het Daelmans merk. Vanuit Nieuwkuijk en onze kantoren in de UK en USA werken wij intensief samen met grote retailers, Out of Home organisaties en distributeurs. Onze producten worden verkocht door vrijwel alle supermarkten in Nederland. Daarnaast exporteren wij naar een 30-tal landen over de gehele wereld. Wij spelen in diverse markt- en productsegmenten een toonaangevende rol, waaronder stroopwafels.    

Ter vervanging van een van onze collega’s in Nieuwkuijk zoeken wij een:

Assistent Inkoper (Nieuwkuijk, 36 uur)

Functie-informatie

In samenspraak met de Manager Inkoop ben je verantwoordelijk voor het centraal inkopen van materialen en diensten ten behoeve van de primaire – en secundaire bedrijfsprocessen tegen verantwoorde prijs-kwaliteitsverhouding, zodat productie tijdig over de benodigde materialen beschikt. Daarnaast draag je bij aan het continu verbeteren van de inkoopresultaten.

Takenpakket

  • Vroegtijdig afstemmen met leveranciers en intern met collega’s van (seizoens-) behoeftes en forecasts.
  • Het vastleggen in het ERP-systeem van verpakkingen.
  • Het communiceren met leveranciers van nieuwe verpakkingen en verpakkingswijzigingen.
  • Het ondersteunen bij het sluiten van contracten en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden (communiceren intern en administratief vastleggen van prijzen in het ERP-systeem).
  • Het ondersteunen bij het opstellen van leveranciersbeoordelingen, analyses en managementrapportages

Functie-eisen/ competenties

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Zelfstandig handelen, proactief, resultaatgericht, analytisch, teamplayer. Daarnaast ben je integer en werk je gestructureerd. Je beschikt over een no- nonsense mentaliteit.
  • Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden
Een afwisselende baan met ruimte voor ontwikkeling  in een gezond en groeiend Brabants familiebedrijf. Het betreft een informele werkomgeving waar een no-nonsense mentaliteit heerst. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reactie
Sollicitaties, voorzien van CV, bij voorkeur mailen naar personeelszaken@daelmansgroup.com