Daelmans-Group-stroopwafels

Daelmans Banket is een vooraanstaande industriële banketbakkerij, met vestigingen in Nieuwkuijk, Oss en Scherpenzeel. Wij produceren een breed assortiment koek. Onze producten worden verkocht door vrijwel alle supermarkten in Nederland onder private label of als Daelmans merk. Daarnaast exporteren wij naar een 30-tal landen wereldwijd.

Ter vervanging van zwangerschapsverlof, hebben wij voor ons hoofdkantoor te Nieuwkuijk (nabij ‘s-Hertogenbosch), in eerste instantie voor de periode van een half jaar, een functie vacant voor een: 

Assistent Inkoper (36 uur)

Ben jij een enthousiaste HBO-er die van aanpakken weet, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren, maar heb je enkele jaren ervaring, dan laten we ons ook graag door jou overtuigen. 

Functie-informatie

In samenspraak met de Manager Inkoop ben je verantwoordelijk voor het centraal inkopen van materialen en diensten ten behoeve van de primaire – en secundaire bedrijfsprocessen tegen verantwoorde prijs-kwaliteitsverhouding, zodat productie tijdig over de benodigde materialen beschikt. Daarnaast draag je bij aan het continu verbeteren van de inkoopresultaten.

Takenpakket

  • Vroegtijdig afstemmen met leveranciers en intern met collega’s van (seizoens-) behoeftes en forecasts.
  • Het vastleggen in het ERP-systeem van verpakkingen.
  • Het communiceren met leveranciers van nieuwe verpakkingen en verpakkingswijzigingen.
  • Het ondersteunen bij het sluiten van contracten en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden (communiceren intern en administratief vastleggen van prijzen in het ERP-systeem).
  • Het ondersteunen bij het opstellen van leveranciersbeoordelingen, analyses en managementrapportages

Functie-eisen/ competenties

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Zelfstandig handelen, proactief, resultaatgericht, analytisch, teamplayer.
  • Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden

Een afwisselende baan met ruimte voor ontwikkeling  in een gezond en groeiend Brabants familiebedrijf. Het betreft een informele werkomgeving waar een no-nonsense mentaliteit heerst. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reactie

Sollicitaties, voorzien van CV, bij voorkeur mailen naar nicole.de.rooy@daelmansgroup.com