Daelmans Banket B.V. is een internationaal familiebedrijf dat jaarlijks over de gehele wereld voor één miljard genietmomenten zorgt. Op drie locaties produceren wij overheerlijke koek- en banket voor tientallen nationale en internationale private labels en het merk. Vanuit ons hoofdkantoor in Nieuwkuijk en onze kantoren in de UK en USA werken wij intensief samen met vrijwel alle grote retailers en Out of Home organisaties. Onze producten worden verkocht door vrijwel alle supermarkten in Nederland als private label of onder het Daelmans merk. Daarnaast exporteren wij naar een 30 tal landen over de gehele wereld. Wij spelen in diverse markt- en productsegmenten een toonaangevende rol, waaronder stroopwafels.

Wij zijn in Oss op zoek naar de volgende fulltime collega in de functie van: 

Administratief Medewerker Magazijn/Expeditie (in dagdienst) 

De functie:

Binnen deze uitdagende functie zorg jij voor de administratieve verwerking van de inkomende- en uitgaande stroom producten, waarmee zorgt voor een juiste voorraadadministratie. Verder ben je bezig met het inboeken van binnenkomende goederen en het vrijgeven van verkooporders. Natuurlijk houd je bij alles rekening met het naleven van de kwaliteitszorgsystemen, bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften. Je rapporteert aan de Warehouse Manager en geeft bij zijn afwezigheid sturing aan de magazijn medewerkers.

Functieprofiel, tot de belangrijkste verantwoordelijkheden behoren:

  • Afroepen van de grondstoffen voor de productielocatie;
  • Verzorgen van het voorraadbeheer van het externe magazijn;
  • Beheersing van de co-pack stroom;
  • Uitvoeren coördinerende taken voor het personeel in het magazijn;
  • Alle werkzaamheden behorende bij de functie van Magazijnmedewerker;
  • Signalering van afwijkingen t.a.v. kwaliteit en/of productveiligheid;
  • Overleggen met afdelingsleiding over de aangetroffen afwijkingen en te verrichten werkzaamheden.

Profiel kandidaat:

Wij zoeken een kandidaat die een grote mate van verantwoordelijkheid toont, cijfermatig sterk is en ervaring heeft in een productieomgeving. Daarnaast is kennis van de logistieke processen een belangrijke factor. Wij verwachten een hoge mate van accuratesse i.v.m. de directe relatie op de kwaliteit en voorraadbetrouwbaarheid. Verder vragen wij:

  • MBO+ werk- en denkniveau; opleiding in logistiek is een pré;
  • in het bezit van zowel een reach- als heftruckdiploma en daarmede relevante ervaring;
  • beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift.

DAELMANS BANKET biedt:

Wij bieden een verantwoordelijke en uitdagende functie in een enthousiast team bij een gezond en internationaal groeiend familiebedrijf in een cultuur die zich laat kenmerken door de waarden oer-Hollands, creatief, ambitieus, gedreven en authentiek. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

Reactie:

Jouw sollicitatie voorzien van cv, kun je mailen naar lizzy.van.helmond@daelmansgroup.com

Daelmans stelt acquisitie n.a.v. deze vacature niet op prijs.