Daelmans-Group-stroopwafels
Werken Bij

Bij Daelmans wordt met veel passie en plezier gewerkt. Wij kennen een platte organisatie met een open cultuur waarin individuele initiatieven gewaardeerd worden. Wij zijn een sterk groeiend bedrijf dat veel soorten koek en banket maakt (o.a. stroopwafels, kokosmakronen en cakejes).  Onze producten worden verkocht door vrijwel alle Nederlandse supermarkten. Daarnaast exporteren wij naar een 30-tal landen. Op het moment werken ruim 200 medewerkers bij ons bedrijf.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die onze kernwaarden met ons delen. Vanwege onze groei komen er regelmatig nieuwe functies bij. Houd onze site in de gaten of stuur een open sollicitatie naar personeelszaken@daelmansgroup.com.

Momenteel zijn wij op zoek naar een:

Reageren
Heeft u belangstelling voor één van onze functies? Stuur dan een motivatiebrief met CV aan Daelmans Group, t.a.v. Nicole de Rooy, Postbus 17, 5250 AA, Vlijmen of e-mail personeelszaken@daelmansgroup.com. Vanuit milieuoogpunt geven wij de voorkeur aan sollicitaties per e-mail. Voor eventuele vragen omtrent de functies kunt u ook bellen naar tel. 073- 5188 463.