Daelmans-Group-stroopwafels
Werken Bij

Bij Daelmans wordt met veel passie en plezier gewerkt. Wij kennen een platte organisatie met een open cultuur waarin individuele initiatieven gewaardeerd worden. Wij zijn een sterk groeiend bedrijf dat veel soorten koek en banket maakt (o.a. stroopwafels, kokosmakronen en cakejes).  Onze producten worden verkocht door vrijwel alle Nederlandse supermarkten. Daarnaast exporteren wij naar een 30-tal landen. Op het moment werken ruim 200 medewerkers bij ons bedrijf.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die onze kernwaarden met ons delen. Vanwege onze groei komen er regelmatig nieuwe functies bij. Houd onze site in de gaten of stuur een open sollicitatie naar personeelszaken@daelmansgroup.com.

Voor onze locatie Nieuwkuijk zoeken wij een:

Voor onze locatie Oss zoeken wij een:

Voor onze locatie Scherpenzeel zoeken wij een:

Reageren
Heeft u belangstelling voor één van onze functies? Stuur dan een motivatiebrief met CV aan Daelmans Group, t.a.v. Nicole de Rooy, Postbus 17, 5250 AA, Vlijmen of e-mail personeelszaken@daelmansgroup.com. Vanuit milieuoogpunt geven wij de voorkeur aan sollicitaties per e-mail. Voor eventuele vragen omtrent de functies kunt u ook bellen naar tel. 073-5188473.

Dit zijn wij
Elke zomer geeft de directie een zomer BBQ voor iedereen die bij ons werkt. Zo luiden wij de zomer in! In het filmpje krijg je een impressie van deze gezellige activiteit.


Vestingloop
Maak alvast een beetje kennis met je aanstaande (sportieve) collega’s. Een groep van 23 Daelmans medewerkers heeft meegedaan aan de Vestingloop in ’s-Hertogenbosch. We waren present op de 5 ,10 en 15 km. Een mooie impressie: