Daelmans-Group-stroopwafels
Werken Bij

Bij Daelmans wordt met veel passie en plezier gewerkt. Wij kennen een platte organisatie met een open cultuur waarin individuele initiatieven gewaardeerd worden. Wij zijn een sterk groeiend bedrijf dat veel soorten koek en banket maakt (o.a. stroopwafels, kokosmakronen en cakejes).  Onze producten worden verkocht door vrijwel alle Nederlandse supermarkten. Daarnaast exporteren wij naar een 30-tal landen. Op het moment werken ruim 200 medewerkers bij ons bedrijf.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die onze kernwaarden met ons delen. Vanwege onze groei komen er regelmatig nieuwe functies bij. Houd onze site in de gaten of stuur een open sollicitatie naar personeelszaken@daelmansgroup.com.

Op het moment zijn wij op zoek naar een:

Reageren
Heeft u belangstelling voor één van onze functies? Stuur dan een motivatiebrief met CV aan Daelmans Group, Postbus 17, 5250 AA, Vlijmen of e-mail personeelszaken@daelmansgroup.com. Vanuit milieuoogpunt geven wij de voorkeur aan sollicitaties per e-mail.

Dit zijn wij

Nieuwjaarsreceptie 2020
We are Daelmans. Geniet je met ons mee? Op 10 januari hadden we onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Ook dit keer bij Cafe D’n Bork. Zijn dit misschien jouw toekomstige collega’s?

Open Dag Daelmans Nieuwkuijk
Op 5 oktober hebben wij een open dag gehouden voor familie en vrienden van onze medewerkers. Een mooi moment om een kijkje in de keuken te geven. In de video een korte impressie van deze geslaagde dag!

Zomer BBQ
Elke zomer geeft de directie een zomer BBQ voor iedereen die bij ons werkt. Zo luiden wij de zomer in! In het filmpje krijg je een impressie van deze gezellige activiteit.


Vestingloop
Maak alvast een beetje kennis met je aanstaande (sportieve) collega’s. Een groep van 23 Daelmans medewerkers heeft meegedaan aan de Vestingloop in ’s-Hertogenbosch. We waren present op de 5 ,10 en 15 km. Een mooie impressie: