Samenwerken Met Ons

Specialist in koek en banket voor private labels
Wij zijn dé private label specialist binnen de koek- en banketmarkt. Wereldwijd brengen  wij voor tientallen retailketens private labels op de markt. Zij kiezen voor ons vanwege de IFS en BRC gecertificeerde bakkerijen, onze sterke kernwaarden en ons bijzondere assortiment.

Samen succesvolle ideeën uitwerken
Als zelfstandige organisatie kunnen wij snel en flexibel inspelen op uw wensen. Van de ontwikkeling van een nieuw cakeje tot de razendsnelle productie in verband met een grote actie en de presentatie van het product in de schappen.
Voorop staat dat wij gaan voor uw succes! Dit betekent dat wij ook meedenken op het vlak van verpakking, logistiek en marketing. Wij maken producten die passen bij uw merkuitstraling, zorgen dat de leveringen tijdig verlopen en onderzoeken hoe uw merk zich kan onderscheiden in de markt. Daarbij zijn innovatie en ontwikkeling belangrijke factoren. De ontwikkeling van onze producten zijn dan ook gebaseerd op de meest actuele kennis van consumentenbehoeften en – trends.

Waarom retailketens voor ons kiezen:

  • Wij luisteren goed naar uw wensen en leren uw formule kennen
  • Wij komen afspraken en toezeggingen stipt na
  • Wij zorgen voor de gewenste kwaliteit van de private label producten
  • Wij zijn op de hoogte van marktontwikkelingen en denken mee in innovaties
  • Wij maken nieuwe producten die sterk in de markt liggen
Uw omzet en rendement verbeteren?
Zoekt u een partner om uw omzet en rendement in koek en banket (verder) te verbeteren? Dan  bespreken wij graag met u de mogelijkheden. Neem contact op met een van onze account managers in Nederland of Internationaal.