Ons bladerdeeg maken we volgens de “Franse methode” waarbij margarine of roomboter op het basisdeeg wordt aangebracht voordat het getoerd wordt. Het bladerdeeg kan op verschillende manieren gevuld worden met fruit-, noten- of puddingvullingen. Na het vullen wordt het bladerdeeg gevouwen of opgerold en gesneden tot een broodje, flap, carré of staaf.

Neem contact op met account management om de private label mogelijkheden te bespreken.

Een greep uit ons assortiment:

Product Omschrijving
Roomboter appelflappen Roomboter bladerdeegflappen gevuld met een frisse appelvulling; rozijnen en een vleugje kaneel. bladerdeegbanket_01
Roomboter amandelbroodjes Roomboter bladerdeegbroodjes gevuld met zuivere amandelspijs.  bladerdeegbanket_03
Abrikozenflappen Bladerdeegflappen gevuld met frisse abrikozenvulling  bladerdeegbanket_04
Mini Bramley appelflappen Bladerdeegflappen gevuld met Bramley appelvulling.  bladerdeegbanket_05
Mini Abrikozenflappen Bladerdeeg miniflappen gevuld met frisse abrikozenvulling.  bladerdeegbanket_06
Spijsbroodjes Bladerdeegbroodjes gevuld met banketspijs.  bladerdeegbanket_07
Appelbroodjes Bladerdeegbroodjes gevuld met frisse appelvulling .  bladerdeegbanket_08
Abrikozenbroodjes Bladerdeegbroodjes gevuld met frisse abrikozenvulling. bladerdeegbanket_09
Appelcarrees Bladerdeegcarrees gevuld met frisse appelvulling  bladerdeegbanket_10