Ons bladerdeeg maken we volgens de “Franse methode” waarbij margarine of roomboter op het basisdeeg wordt aangebracht voordat het getoerd wordt. Het bladerdeeg kan op verschillende manieren gevuld worden met fruit-, noten- of puddingvullingen. Na het vullen wordt het bladerdeeg gevouwen of opgerold en gesneden tot een broodje, flap, carré of staaf.
Neem contact op met account management om de private label mogelijkheden te bespreken.
Een greep uit ons assortiment:
Product | Omschrijving | |
Roomboter appelflappen | Roomboter bladerdeegflappen gevuld met een frisse appelvulling; rozijnen en een vleugje kaneel. | ![]() |
Roomboter amandelbroodjes | Roomboter bladerdeegbroodjes gevuld met zuivere amandelspijs. | ![]() |
Abrikozenflappen | Bladerdeegflappen gevuld met frisse abrikozenvulling | ![]() |
Mini Bramley appelflappen | Bladerdeegflappen gevuld met Bramley appelvulling. | ![]() |
Mini Abrikozenflappen | Bladerdeeg miniflappen gevuld met frisse abrikozenvulling. | ![]() |
Spijsbroodjes | Bladerdeegbroodjes gevuld met banketspijs. | ![]() |
Appelbroodjes | Bladerdeegbroodjes gevuld met frisse appelvulling . | ![]() |
Abrikozenbroodjes | Bladerdeegbroodjes gevuld met frisse abrikozenvulling. | ![]() |
Appelcarrees | Bladerdeegcarrees gevuld met frisse appelvulling | ![]() |