Juni 2013 – Daelmans draagt bij aan wandeltocht voor Pink Ribbon
Met onze heerlijke roze cakejes hebben de wandelaars een kleine versnapering gehad tijdens de Durea wandeltocht voor Pink Ribbon.
Op zaterdag 22 juni 2013 vond voor de 6e keer de Durea Wandeltocht plaats. Tijdens deze jaarlijks terugkerende wandeltocht door de Loonse en Drunense duinen lopen enthousiaste wandelaars 15 of 25 kilometer ten behoeve van Stichting Pink Ribbon. Stichting Pink Ribbon vraagt aandacht voor borstkanker. Aandacht voor de borstkankerpatiënt van vandaag die de juiste behandeling en optimale begeleiding verdient. Daarom financiert Pink Ribbon projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Met als doel een beter en langer leven voor de borstkankerpatiënt.

Wij feliciteren alle wandelaars en medewerkers aan deze tocht met de fantastische opbrengst!

Durea wandeltocht 2013 voor Pink Ribbon

April 2013 – We zien u graag op de PLMA op 28 en 29 mei!
Private Label beurs in Amsterdam staat weer in de agenda’s voor  28 en 29 mei. Daelmans ontbreekt uiteraard niet op deze grootse beurs met een smaakmakende stand. Onze accountmanagers zijn aanwezig om nationale en internationale contacten te leggen. Bent u op zoek naar een margerijke en kwalitatieve invulling voor uw Private Label? Maak dan snel kennis met ons! Neem gerust ook tevoren contact op om een kennismaking op de beurs af te spreken. Bent u reeds een relatie van ons en wilt u zeker weten of uw accountmanager aanwezig is, neem dan van te voren contact op om een afspraak in te plannen. Graag tot ziens!

Februari 2013 – Daelmans is UTZ gecertificeerd
Onlangs is Daelmans met een positief resultaat geaudit voor het duurzaamheidsprogramma van UTZ CERTIFIED. Wij maken u er op attent dat ook voor uw product/private label duurzame cacaoproducten kunnen worden ingekocht. Momenteel produceren wij al volop met gecertificeerde duurzame grondstoffen en hopen dat wij ook uw Private Labels aan deze lijst mogen toevoegen! Neem contact op met uw accountmanager voor de mogelijkheden.

November 2012 – Mogen wij u begroeten op de ISM in Keulen?
Van 26 tot 30 januari zijn wij weer met ons hele accountteam aanwezig op dé internationale zoetwarenbeurs ISM in Keulen. Proef de lekkerste stroopwafels van de wereld; vers ter plaatse bereid door onze beste bakker! De koffie staat klaar en ons accountteam spreekt u graag. Onze ervaring leert dat het erg druk kan zijn op deze beurs. Mocht u een afspraak willen met uw eigen accountmanager en zeker willen zijn dat hij of zij aanwezig is, kunt u het beste van te voren een afspraak plannen. U vindt ons in hal 11.1 stand 008.