Daelmans-Group-stroopwafels-hearts

Ons bedrijf en onze manier van werken is goed samen te vatten in de volgende kernwaarden:

Oer-Hollands

Ons bedrijf kunt u met recht oer-Hollands noemen. Bakker Hermanus Daelmans is de oprichter van het bedrijf waarin de familie nog steeds een belangrijke rol speelt. Typisch Nederlandse kenmerken gelden voor het familiebedrijf:  gezelligheid, handelsgeest, zuinigheid en met beide benen op de grond staan. En natuurlijk geldt Nederland als koekland bij uitstek!

Creatief

Wij gaan graag uitdagingen aan en door onze creatieve kracht weten wij altijd een oplossing te bedenken. Onze kennis van trends en nieuwe (verpakkings-) mogelijkheden zijn hierin erg belangrijk evenals conceptueel denken en buiten de gebaande paden denken; origineel zijn.

Ambitieus

De oer-Hollandse ondernemersgeest van de familie Daelmans leeft in onze organisatie. Wij zien en creëren nieuwe kansen en pakken deze met beide handen aan. Wij gaan voor groei en innovatie. Wij willen de wereld veroveren!

Gedreven

Gedrevenheid zit in onze genen. Passievol voeren wij onze rol binnen het bakkervak uit. Al meer dan een eeuw is het vanzelfsprekend dat wij alle kennis van de markt en het vak in huis hebben. Onze passie voor het vak ziet u terug in alles wat wij doen. Wij gaan inspirerend en  enthousiast voor u aan de slag met de betrokkenheid, hoge service en kwaliteit die u van een partner mag verwachten. Wij produceren dan ook met trots uw merk en denken graag klantgericht mee.

Authentiek

Wij gaan voor langdurige relaties zowel met onze medewerkers als onze klanten. Dit lukt ons ook, vooral omdat wij onszelf zijn. Dit klinkt heel eenvoudig, maar dit is wel de kracht achter onze samenwerkingen. Persoonlijke aandacht voor iedereen, consistentie, echtheid, no-nonsense  en respect zijn kenmerkend voor ons bedrijf.