Daelmans geeft extra energie aan wandeltocht voor Pink Ribbon

wandeltocht pink ribbonMet heerlijke en toepasselijke roze cakejes heeft Daelmans dit jaar weer de wandelaars van de Durea wandeltocht wat extra energie gegeven. Het jaarlijks terugkerend evenement vond plaats op zaterdag 27 juni. Het was de 8e editie van de wandeltocht, die in het teken staat van Stichting Pink Ribbon.

Deze editie van de wandeltocht bracht 2648 wandelaars op de been. De opbrengst voor Pink Ribbon bedroeg maar liefst € 30.000,- De deelnemers liepen een route van 15 of 25 kilometer door de Loonse en Drunense duinen. Het was weer een intense, mooie dag waar Daelmans graag haar steentje aan bijdraagt.

Over Stichting Pink Ribbon
Pink Ribbon vraagt aandacht voor borstkanker. Aandacht voor de borstkankerpatiënt van vandaag die de juiste behandeling en optimale begeleiding verdient. Daarom financiert Pink Ribbon projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Met als doel een beter en langer leven voor de borstkankerpatiënt. Meer informatie: www.pinkribbon.nl

Deel dit bericht: